FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Mesh-pictogram wordt bij FRITZ!Powerline niet weergegeven

Hoewel de FRITZ!Powerline-adapter is verbonden met de FRITZ!Box en wordt weergegeven in het Mesh-overzicht, ontbreekt het Mesh-pictogram .

Afb.: Mesh Master geeft FRITZ!Powerline-adapter weer zonder Mesh-pictogram

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Powerline-adapter installeren

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update".

2 Toetsblokkering van de Mesh Master uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Toetsblokkering van de FRITZ!Powerline-adapter uitschakelen

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 FRITZ!Powerline-adapter met een druk op de knop in het Mesh-netwerk opnemen

Integratie in het Mesh-netwerk gaat snel met een simpele druk op de knop.

Belangrijk:Met de knop "Start WPS" in de gebruikersinterface is geen integratie in het Mesh-netwerk mogelijk.

1. Druk kort (gedurende ongeveer 1 seconde) op de verbindingsknop van de FRITZ!Powerline-adapter en laat de knop weer los. Nadat je de verbindingsknop hebt losgelaten, beginnen alle leds te knipperen.
    FRITZ!Powerline-modelVerbindingsknop
    FRITZ!Powerline 1260EConnect
    FRITZ!Powerline 1240EWLAN - WPS
    Powerline - Security
    FRITZ!Powerline 546E / 540EWLAN · WPS
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de Mesh Master en houd de knop ingedrukt tot de bevestigingsled oplicht. Mogelijk lichten er ook andere leds op.
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530, 7520, 6890, 6850, 6660Connect / WPSConnect / WPS
    FRITZ!Box 6591, 6590Connect / WPSWLAN / DECT
    FRITZ!Box 7490, 7430, 5491, 5490WLAN WPSWLAN / Info
    FRITZ!Box 6490, 6430WLAN WPSWLAN / DECT
    FRITZ!Box 7560, 7362 SLWLANWLAN / DECT
    FRITZ!Box 7583, 7582, 7580WPSWLAN / Info
    FRITZ!Box 6820, 4040, 4020, 3490WPSWLAN
  3. De procedure is voltooid, zodra de Mesh Master de FRITZ!Powerline-adapter in het Mesh-overzicht weergeeft met het Mesh-pictogram .