FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Powerline-adapter laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke instellingen te wissen die je hebt geconfigureerd in je FRITZ!Powerline-adapter. Dat is zinvol als je de FRITZ!Powerline-adapter bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de FRITZ!Powerline-adapter aan een andere gebruiker te geven. Bovendien kun je zo onjuiste instellingen wissen die een correcte werking verhinderen.

Je kunt de fabrieksinstellingen laden door op een knop te drukken of door middel van de gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter.

1 De fabrieksinstellingen per knop laden

1. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter aan op een stopcontact.
  2. Druk op het apparaat op de betreffende knop:
    ModelKnopDuur
    FRITZ!Powerline 500E / 520E "Reset" 2 seconden
    FRITZ!Powerline 510E / 530E "Security" 12 seconden
    FRITZ!Powerline 540E / 546E "WLAN/WPS" en "Powerline · Security" 10 seconden
    FRITZ!Powerline 1000E / 1220E "Powerline · Security"  10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240E "WLAN-WPS/Powerline · Security" 15 seconden
    FRITZ!Powerline 1260E "Connect" 15 seconden
  3. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "Power"-led of "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.

2 Fabrieksinstellingen via de gebruikersinterface laden

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Back-up".
  3. Klik op het tabblad "Factory Settings".
  4. Klik op de knop "Load Factory Settings".