FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Programma FRITZ!Powerline installeren

Het programma FRITZ!Powerline biedt je snel en overzichtelijk informatie over je powerlinenetwerk. Met FRITZ!Powerline kun je voor je FRITZ!Powerline-adapters updates installeren, de leds in- en uitschakelen of de naam wijzigen.

Voorwaarden / Beperkingen

• In het programma FRITZ!Powerline kunnen maximaal negen powerline-adapters worden weergegeven.

Programma FRITZ!Powerline downloaden en installeren

1. Open in een webbrowser onze downloadsectie.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download het programma FRITZ!Powerline voor het besturingssysteem van je computer.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer met een LAN-poort.