FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service

Led-display uitschakelen

De lampjes geven je voortdurend informatie over de huidige bedrijfs- en verbindingsstatus van FRITZ!Powerline. Als je deze informatie niet nodig hebt of als de brandende lampjes je storen wanneer je het apparaat op een bepaalde plaats gebruikt (zoals in de buurt van een televisie of in de slaapkamer), dan kun je ze permanent uitschakelen.

1 FRITZ!Powerline downloaden en installeren

2 Led-display uitschakelen

1. Start de FRITZ!Powerline-software.
  2. Dubbelklik op de afbeelding van de FRITZ!Powerline-adapter waarvan je de lampjes wilt uitschakelen.
    • Het venster "Device Profile" wordt geopend.
  3. Schakel de optie "LED display on" uit.
  4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

De lampjes op de FRITZ!Powerline-adapter zijn permanent uitgeschakeld. Alle andere functies van de adapter zijn beschikbaar zonder beperkingen.