FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service

Naam aan een FRITZ!Powerline-adapter toewijzen

Je kunt elke FRITZ!Powerline-adapter in je thuisnetwerk een eigen naam geven, bijvoorbeeld "woonkamer". Op deze manier heb je altijd een overzicht als je meerdere adapters gebruikt en hebt je doelgericht toegang tot afzonderlijke adapters.

1 Voorbereidingen

2 FRITZ!Powerline-adapters een naam geven

1. Start het programma FRITZ!Powerline.
  2. Dubbelklik op de afbeelding van de FRITZ!Powerline-adapter waarvan je de naam wilt wijzigen.
    • Het venster "Device Profile" wordt geopend.
  3. Voer in het invoerveld "Name" een naam naar keuze in.
  4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

De adapter wordt nu weergegeven in de gebruikersinterface met de naam die je hebt toegewezen (zie afb.).

Afb.: Adapters in het powerline-netwerk