FRITZ!Powerline 510E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 510E Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Powerline-adapter laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke instellingen te wissen die je hebt geconfigureerd in je FRITZ!Powerline-adapter. Dat is zinvol als je de FRITZ!Powerline-adapter bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de FRITZ!Powerline-adapter aan een andere gebruiker te geven. Bovendien kun je zo onjuiste instellingen wissen die een correcte werking verhinderen.

1. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter aan op een stopcontact.
  2. Druk op het apparaat op de betreffende knop:
    ModelKnopDuur
    FRITZ!Powerline 500E / 520E "Reset" 2 seconden
    FRITZ!Powerline 510E / 530E "Security" 12 seconden
    FRITZ!Powerline 540E / 546E "WLAN/WPS" en "Powerline · Security" 10 seconden
    FRITZ!Powerline 1000E / 1220E "Powerline · Security"  10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240E "WLAN-WPS/Powerline · Security" 15 seconden
    FRITZ!Powerline 1260E "Connect" 15 seconden
  3. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "Power"-led of "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.