FRITZ!Powerline 530E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 530E Service

Aan FRITZ!Powerline een unieke naam toewijzen

Je kunt een unieke naam toewijzen aan je FRITZ!Powerline-adapters, bijvoorbeeld de naam van de plaats waar de adapters zich bevinden. Op die manier behoud je altijd het overzicht als je meerdere FRITZ!Powerline-adapters gebruikt en kun je de afzonderlijke powerline-adapters gericht benaderen.

1 Programma FRITZ!Powerline downloaden en installeren

1. Open in een webbrowser onze downloadsectie.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download het programma FRITZ!Powerline voor het besturingssysteem van je computer.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer met een LAN-poort.

2 Naam van de FRITZ!Powerline-adapter wijzigen

1. Start het programma FRITZ!Powerline.
  2. Dubbelklik in het programma FRITZ!Powerline op de afbeelding van de FRITZ!Powerline-adapter waarvan je de naam wilt wijzigen.
  3. Voer in het invoerveld "Name" de gewenste naam in.
  4. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Nu wordt de FRITZ!Powerline-adapter in het programma FRITZ!Powerline weergegeven met de unieke naam:

Afb.: FRITZ!Powerline-adapter in het powerlinenetwerk