FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service

In plaats van de gebruikersinterface wordt een lege of onvolledige pagina weergegeven

Na het invoeren van fritz.powerline in de adresbalk van de webbrowser wordt de gebruikersinterface weergegeven als een onvolledige of lege, witte pagina.

1 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijk geheugen (cache) van de webbrowser:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari op "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.