FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service
This document is also available for the following products:

Gebruikersinterface van FRITZ!Powerline openen

Op alle computers, smartphones of tablets in het thuisnetwerk kun je de gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter gemakkelijk openen in een webbrowser via het adres http://fritz.powerline. In de gebruikersinterface kun je vervolgens alle functies configureren en vind je gedetailleerde informatie over het product, je aansluiting en je verbindingen.

Let op:

• Je kunt de gebruikersinterface openen via http://fritz.powerline of via het IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.2).
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.powerline in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", is het mogelijk dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op internet en niet de gebruikersinterface opent.

Afb.: Volledig adres van de gebruikersinterface invoeren in de adresbalk van de webbrowser

• Wanneer je de FRITZ!Powerline-adapter hebt verbonden met een FRITZ!Box, kun je de gebruikersinterface ook gemakkelijk openen via het thuisnetwerkoverzicht van de FRITZ!Box.

Afb.: Met een klik op de naam van het apparaat wordt de gebruikersinterface geopend (hier: FRITZ!Powerline 1260)