FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service

Draadloos LAN-schema instellen

Je kunt het draadloze LAN-schema (WiFi) van de FRITZ!Powerline gebruiken om te definiëren of en wanneer het draadloze netwerk van de FRITZ!Powerline-adapter automatisch moet worden in- en uitgeschakeld. Op die manier kun je bijvoorbeeld een nachtstand voor het draadloze netwerk instellen om het energieverbruik te verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kun je de FRITZ!Powerline de overeenkomstige instellingen laten overnemen. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk op elk gewenst moment weer inschakelen via de de gebruikersinterface van de adapter.

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Powerline.

1 FRITZ!Powerline configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Powerline-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Schedule" in het menu "Wireless" ("WLAN").
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Schakel de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in, zodat dezelfde tijden ook geldig zijn voor FRITZ!Powerline.
    • of
    • Definieer de tijden waarop het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater moet worden uitgeschakeld.