FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service

Tijdschakelaar voor het draadloze netwerk van FRITZ!Powerline configureren

Met behulp van de tijdschakelaar kun je het draadloze netwerk (WiFi) van FRITZ!Powerline op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts het draadloze netwerk uitschakelen en daardoor het energieverbruik van de adapter verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kan FRITZ!Powerline, indien gewenst, automatisch de overeenkomstige instellingen importeren. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk op elk gewenst moment weer inschakelen via de gebruikersinterface van de adapter.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van FRITZ!Powerline.

1 Tijdschakelaar draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Schakel de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in, zodat dezelfde tijden ook geldig zijn voor FRITZ!Powerline.
    • of
    • Bepaal de tijden waarop het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater moet worden uitgeschakeld.