FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service

Supportgegevens genereren

Om je supportaanvraag te kunnen verwerken hebben we de supportgegevens van FRITZ!Powerline en je FRITZ!Box nodig. Genereer de supportgegevens indien mogelijk wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken voordat je de supportgegevens genereert.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en van FRITZ!Powerline, evenals het Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om dit probleem op te lossen en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het afsluiten van je supportaanvraag worden de supportgegevens gewist.

1 Supportgegevens van FRITZ!Powerline genereren

1. Open in een webbrowser http://fritz.powerline/support.lua,
    • of, als de verbinding onderbroken is tussen FRITZ!Powerline en je FRITZ!Box:
      1. Verbind een computer via een netwerkkabel met een LAN-poort van de FRITZ!Powerline-adapter.
      2. Open in een webbrowser het adres http://169.254.1.1/support.lua.
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla het bestand met de supportgegevens op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak indien mogelijk een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows kun je een zipbestand als volgt creëren: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".

2 Supportgegevens van de FRITZ!Box genereren

1. Open in een webbrowser http://fritz.box/support.lua,
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens als txt-bestand op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak indien mogelijk een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows kun je een zipbestand als volgt creëren: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".