FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service

Supportgegevens genereren

Om je aanvraag te kunnen verwerken, hebben we de supportgegevens nodig van de FRITZ!Powerline-adapter. Genereer de supportgegevens indien mogelijk wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start vóórdat je de supportgegevens genereert niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken.

Opmerking:De supportgegevens bevatten o.a. instellingen van FRITZ!Powerline en de Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om je aanvraag te verwerken en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het afsluiten van je aanvraag worden de supportgegevens gewist.

1. Open in een webbrowser http://fritz.powerline/support.lua
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla het bestand met de supportgegevens op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Met Windows kun je een zipbestand maken door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map" te kiezen. Onder macOS selecteer je het bestand en kies je in het contextmenu "Comprimeren".