FRITZ!Powerline 540E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 540E Service

Leds uitschakelen

De leds geven je voortdurend informatie over de bedrijfs- en verbindingsstatus van FRITZ!Powerline. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze permanent uitschakelen.

1 Leds uitschakelen

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "Systeem op "Buttons and LEDs".
  3. Schakel de optie "LED display off" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Zodra je op een knop op het apparaat drukt, bijvoorbeeld om de contactdoos handmatig te schakelen, geven de leds kort de bedrijfs- en verbindingsstatus weer en gaan na 60 seconden automatisch weer uit.