FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service
Not your product?

Powerline-adapters niet weergegeven in FRITZ!Powerline-software

Je powerline-adapters worden niet weergegeven in de FRITZ!Powerline-software. FRITZ!Powerline geeft het bericht "No powerline adapter is connected to this computer" weer.
Er kan echter wel een powerline-verbinding worden gemaakt tussen de FRITZ!Powerline-adapters.

Opmerking:Een powerline-netwerk kan bestaan uit maximaal 16 powerline-adapters.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 FRITZ!Powerline verbinden met de computer

• Gebruik een netwerkkabel om een LAN-poort van de FRITZ!Powerline-adapter aan te sluiten op een computer waarop de FRITZ!Powerline-software is geïnstalleerd.

2 Meest recente versie van de FRITZ!Powerline installeren

1. Als je FRITZ!Powerline voor Windows wilt downloaden, roep je onze internationale downloadsectie op in een webbrowser,
    • of, als je FRITZ!Powerline voor Apple OS wilt downloaden
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download de FRITZ!Powerline-software.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer die met een FRITZ!Powerline-adapter is verbonden via een netwerkkabel.

3 Firewall van de computer configureren

Opmerking:Een firewall is beveiligingssoftware die computers beschermt tegen aanvallen vanaf internet en het inkomende en uitgaande gegevensverkeer beheert. Naast virusscanners is een firewall het belangrijkste softwareonderdeel voor de beveiliging van je computer.
Informatie over de configuratie van de firewall vind je in de overeenkomstige documentatie. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant.

• Stel de configuratie van de firewall zo in dat de FRITZ!Powerline-software toegang heeft tot de powerline-adapters.