FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

FRITZ!Powerline wordt niet weergegeven als smarthome-apparaat in de FRITZ!Box-gebruikersinterface

FRITZ!Powerline wordt in de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet weergegeven onder "Home Network > Smart Home". Hierdoor kun je de FRITZ!Box-gebruikersinterface niet gebruiken om de instellingen voor de contactdoos te wijzigen.

Voorwaarden / Beperkingen

• Als je FRITZ!Powerline wilt weergeven als smarthome-apparaat in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, is een FRITZ!Box met DECT-basisstation vereist, met uitzondering van FRITZ!Box 7312 en FRITZ!Box 7412.

Opmerking:Als je een FRITZ!Box zonder DECT-basisstation of FRITZ!Box 7312 of 7412 gebruikt, kun je de contactdoos alleen configureren via de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

2 Smarthome-functie inschakelen in het FRITZ!Box-thuisnetwerk

Als je wilt dat de FRITZ!Powerline-adapter wordt weergegeven onder "Smart Home" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface, moet de overeenkomstige optie worden ingeschakeld in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline:

1. Klik in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline op "Smart Home".
  2. Schakel de optie "Share the smart home function in the FRITZ!Box home network" in.
  3. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.