FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

FRITZ!Powerline meldt "Authentication error occurred" bij gebruik van Google Agenda

In de gebruikersinterface van van FRITZ!Powerline wordt in het menu "Smart Home" bij het profiel van het smarthome-apparaat op het tabblad "Switch Automatically" de foutmelding "Authentication error occurred." weergegeven voor de Google-agenda.

Oorzaak

• De toegangsrechten die FRITZ!Powerline had voor de agenda, zijn ingetrokken in het Google-account.

1 Agenda verwijderen

Als je opnieuw toegangsrechten wilt aanvragen voor de agenda, moet je eerst alle Google-agenda's in FRITZ!Powerline verwijderen:

1. Klik op "Smart Home" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik bij het betreffende apparaat op de knop (Bewerken).
  3. Klik op het tabblad "Switch automatically".
  4. Klik op de link "Remove connections from Google calendar".
  5. Klik op de knop "Reset Google Calendar".
  6. Bevestig de vraag, of je alle Google-agenda's uit FRITZ!Powerline wilt verwijderen, met "OK".

Nu worden alle Google-agenda's verwijderd en alle smarthome-apparaten in het thuisnetwerk die een Google-agenda gebruiken ingesteld op handmatige schakeling.

2 Agenda toevoegen