FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Supportgegevens genereren

Om je supportaanvraag te kunnen verwerken hebben we de supportgegevens van FRITZ!Powerline nodig. Genereer de supportgegevens bij voorkeur wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken voordat je de supportgegevens genereert.

Opmerking:De supportgegevens bevatten o.a. instellingen van FRITZ!Powerline en het Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om dit probleem op te lossen en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het sluiten van je supportaanvraag worden de supportgegevens gewist.

1 Supportgegevens genereren van FRITZ!Powerline

1. Open in een webbrowser http://fritz.powerline/support.lua,
    • of, als de verbinding onderbroken is tussen FRITZ!Powerline en je FRITZ!Box:of, als de verbinding onderbroken is tussen FRITZ!Powerline en je FRITZ!Box:
      1. Verbind een computer via een netwerkkabel met een LAN-poort van de FRITZ!Powerline-adapter.
      2. Open in een webbrowser het adres http://169.254.1.1/support.lua.
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla het bestand met de supportgegevens op je computer op. Deze procedure kan enkele minuten duren. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows maak je een zipbestand als volgt: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".