FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service
Not your product?

Draadloos netwerk kan niet met knop in- of uitgeschakeld worden

Na een update van FRITZ!OS is het niet meer mogelijk om het draadloze netwerk (WiFi) en het powerline netwerk handmatig in of uit te schakelen met de knop op de FRITZ!Powerline-adapter. De functie van het draadloze netwerk wordt niet in- of uitgeschakeld wanneer je op de betreffende knop drukt.

Oorzaak

• Met FRITZ!OS 6.30 werd de schakelfunctie van de knop verwijderd. Je kunt wel de draadloze functie automatisch in- of uitschakelen via de tijdschakeling, of je kunt dit handmatig doen via de gebruikersinterface.

Draadloze functie automatisch schakelen

Door middel van tijdschakeling kun je het draadloze netwerk op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen.

Draadloze functie handmatig schakelen

Via de gebruikersinterface kun je het draadloze netwerk handmatig in- en uitschakelen:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Network".
  3. Schakel de optie "Wireless radio network enabled" in of uit.