FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Aan- of uitschakelen van het draadloze netwerk niet mogelijk per knopdruk

Na een update van FRITZ!OS is het niet meer mogelijk om het draadloze netwerk (WiFi)   en het powerline netwerk handmatig aan of uit te schakelen via de knop op de FRITZ!Powerline-adapter. De functie wordt niet in- of uitgeschakeld wanneer je op de betreffende knop drukt.

Oorzaak

• Met FRITZ!OS 6.30 werd het in-en uitschakelen per knopdruk verwijderd. Je kunt wel de draadloze functie automatisch in- of uitschakelen via de tijdschakelaar, of je kunt dit handmatig doen via de gebruikersinterface.

1 Draadloze functie automatisch schakelen

Met behulp van de tijdschakelaar kun je het draadloze netwerk op bepaalde tijden automatisch in- en uitschakelen.

2 Draadloze functie handmatig schakelen

Je kunt het draadloze netwerk handmatig in- en uitschakelen via de gebruikersinterface:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!POWERLINE-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Network".
  3. Schakel de optie "Wireless radio network enabled" in of uit.