FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Knop aan/uit voor draadloos netwerk werkt niet

Na een update van FRITZ!OS lukt het niet meer om het draadloze netwerk (WiFi) en powerline-netwerk in en uit te schakelen door te drukken op de knop van de FRITZ!Powerline-adapter. De functie wordt niet ingeschakeld of uitgeschakeld wanneer je op de betreffende knop drukt.

Oorzaak

• De optie voor het in- en uitschakelen met behulp van de knop is verwijderd uit FRITZ!OS 6.30. Je kunt wel een schema instellen om de functie voor draadloos automatisch in of uit te schakelen, of je kunt dit handmatig doen via de gebruikersinterface.

1 Functie voor draadloos automatisch in- en uitschakelen

Met de schemafunctie kun je het draadloze netwerk (WiFi) automatisch in- en uitschakelen op bepaalde tijden:

2 Functie voor draadloos handmatig in- en uitschakelen

Je kunt het draadloze netwerk handmatig in- en uitschakelen via de gebruikersinterface:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Powerline-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Radio Network" in het menu "Wireless" ("WLAN").
  3. Schakel de optie "Wireless radio network enabled" in of uit.