FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Wachtwoord vergeten voor toegang tot de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline

Het FRITZ!Powerline-wachtwoord beveiligt je FRITZ!Powerline-adapters tegen toegang door onbevoegden. Als je dit wachtwoord vergeet, heb je geen toegang meer tot de instellingen en functies van FRITZ!Powerline en kun je niet meer inloggen bij FRITZ!Powerline.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box invoeren

Als de meest recente versie van FRITZ!OS is geïnstalleerd op FRITZ!Powerline, importeert deze het wachtwoord en indien van toepassing ook de gebruikersnaam van de FRITZ!Box, als je geen eigen wachtwoord hebt ingesteld voor FRITZ!Powerline. Je kunt de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline openen als je het betreffende wachtwoord voor de FRITZ!Box invoert:

• Voer het wachtwoord van de FRITZ!Box in.

2 Toegangslink versturen met pushservice-mail

Als je in FRITZ!Powerline in het menu "System" onder "Push Service" een e-mailadres hebt opgegeven voor de pushservice "forgot password" dan kun je FRITZ!Powerline je een toegangslink laten sturen waarmee je weer kunt inloggen op de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline:

1. Open de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik op "Forgot your password?" onder de wachtwoordaanvraag.

Opmerking:Als de knop "Send Push Service mail" niet zichtbaar is, dan is de pushservice niet ingeschakeld.

3. Klik op "Send Push Service Mail".
    • Er wordt een e-mail met een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt ingevoerd voor de pushservice "forgot password".
  4. Haal je e-mail op met hetzelfde apparaat dat je hebt gebruikt om de toegangslink aan te vragen en volg de instructies in de e-mail.

3 Fabrieksinstellingen van FRITZ!Powerline laden

Als je de "push service" in FRITZ!Powerline niet hebt ingeschakeld of als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat je hebt ingevoerd, dan moet je de fabrieksinstellingen van FRITZ!Powerline laden:

Belangrijk:Bij het laden van de fabrieksinstellingen worden alle instellingen ongedaan gemaakt die je hebt geconfigureerd in FRITZ!Powerline.

Opmerking:Configureer de push service, zodat je je wachtwoord weer kunt herstellen mocht je het wachtwoord zijn vergeten.