FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Instellingen draadloos netwerk kunnen niet worden veranderd

Instellingen webbrowser aanpassen

Configureer in de pop-upblocker van de webbrowser een uitzondering voor FRITZ!Powerline:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Extensies".
    3. Klik op "Opties" bij de pop-upblocker die je gebruikt.
    4. Voer fritz.powerline in als uitzondering en sluit het venster "Extensies".
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Opties".
    3. Klik linksboven in het menu op "Privacy & Beveiliging".
    4. Klik in de sectie "Toestemmingen" naast de optie "Pop-upvensters blokkeren" op de knop "Uitzonderingen".
    5. Voer onder "Adres van website" fritz.powerline in.
    6. Klik op "Toestaan" en vervolgens op "Wijzigingen opslaan".
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Pop-upblokkering" en dan op "Instellingen voor pop-upblokkering".
    3. Voer onder "Adres van website waarvan pop-ups worden toegestaan" fritz.powerline in.
    4. Klik op "Toevoegen" en vervolgens op "Sluiten".