FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Webbrowser meldt "Deze verbinding is niet versleuteld" bij het openen van de gebruikersinterface

Bij het invoeren van het wachtwoord om de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline te openen, geeft de webbrowser (bijvoorbeeld Mozilla Firefox) de waarschuwing "Deze verbinding is niet versleuteld. Hier ingevoerde aanmeldingen kunnen worden onderschept".

1 Waarschuwing negeren

De meest recente webbrowsers, bijvoorbeeld Mozilla Firefox vanaf versie 52.0, tonen dit bericht om je te waarschuwen tegen het versturen van wachtwoorden via een niet-versleutelde internetverbinding.

De verbinding tussen je webbrowser en de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline http://fritz.powerline is niet versleuteld, maar deze verbinding wordt uitsluitend tot stand gebracht via je privé thuisnetwerk en niet via internet. Omdat je wachtwoord dus niet onversleuteld wordt verstuurd via internet, kun je deze waarschuwing negeren:

• Voer je wachtwoord in,
    • of, als je je wachtwoord hebt opgeslagen in de webbrowser:
  • Klik op "Geen gebruikersnaam" zodat het opgeslagen wachtwoord wordt ingevoerd.