FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service

Led-display uitschakelen

De lampjes geven je voortdurend informatie over de huidige bedrijfs- en verbindingsstatus van FRITZ!Powerline. Als je deze informatie niet nodig hebt of als de brandende lampjes je storen wanneer je het apparaat op een bepaalde plaats gebruikt (zoals in de buurt van een televisie of in de slaapkamer), dan kun je ze permanent uitschakelen.

1 Led-display uitschakelen met de FRITZ!Powerline-gebruikersinterface

1. Klik op "System" in de FRITZ!Powerline-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Buttons and LEDs" in het menu "System".
  3. Schakel de optie "LED display off" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

De lampjes op de FRITZ!Powerline-adapter zijn permanent uitgeschakeld. Alle andere functies van de adapter zijn beschikbaar zonder beperkingen.