FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service
Not your product?

Fabrieksinstellingen van FRITZ!Powerline laden

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor FRITZ!Powerline.

1 Een knop gebruiken om de fabrieksinstellingen te laden

1. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter aan op een stopcontact.
  2. Druk op de betreffende knop:
    • Als je een FRITZ!Powerline-adapter hebt met drie knoppen op de voorkant van het apparaat:
      • FRITZ!Powerline 546E en 540E:
        • Houd gedurende 10 seconden tegelijkertijd de knop "WLAN/WPS" en de knop "Powerline/Security" ingedrukt.
      • FRITZ!Powerline 1000E/1220E:
        • Houd gedurende 10 seconden de knop "Powerline-Security" ingedrukt.
      • FRITZ!Powerline 1240E:
        • Houd gedurende 10 seconden de knop "WLAN/WPS" / "Powerline-Security" ingedrukt.
    • Als je een FRITZ!Powerline-adapter hebt met twee knoppen op de basis van het apparaat:
      • Houd de knop "Reset" gedurende 2 seconden ingedrukt met een puntig voorwerp, zoals een paperclip.

Fig.: Knop "Reset" 2 seconden ingedrukt houden

• Als je een FRITZ!Powerline-adapter hebt met een knop op de basis van het apparaat:
      • Houd gedurende 12 seconden de knop "Security" ingedrukt.

Fig.: Knop "Security" 12 seconden ingedrukt houden

Alle lampjes gaan kort uit en de FRITZ!Powerline-adapter start opnieuw op. Het proces is voltooid wanneer het lampje "Power" of "Powerline(/Security)" weer blijft branden.

Alle lampjes gaan kort uit en de FRITZ!Powerline-adapter start opnieuw op. Het proces is voltooid wanneer het lampje "Power" of "Powerline(/Security)" weer blijft branden.

2 Fabrieksinstellingen laden met de FRITZ!Powerline-software

Voorbereiding

FRITZ!Powerline-adapter resetten

1. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter aan op een stopcontact in de buurt van de computer waarop de FRITZ!Powerline-software is geïnstalleerd.
  2. Gebruik een netwerkkabel om de FRITZ!Powerline-adapter aan te sluiten op de computer.
  3. Start de FRITZ!Powerline-software op de computer en dubbelklik op het symbool voor de FRITZ!Powerline-adapter.
    • Het venster "FRITZ!Powerline Device Profile" wordt geopend.
  4. Klik op de knop Reset" en vervolgens op "OK" in het volgende venster.

Alle lampjes gaan kort uit en de FRITZ!Powerline-adapter start opnieuw op. Het proces is voltooid wanneer het lampje "Power" of "Powerline(/Security)" weer blijft branden.