FRITZ!Powerline 546E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 546E Service
Not your product?

Programma FRITZ!Powerline installeren

Het programma FRITZ!Powerline biedt een eenvoudige en overzichtelijke gebruikersinterface die kan worden gebruikt op computers met de besturingssystemen Windows 10 / 8 / 7 en Apple macOS 10.9 en nieuwer.

Je kunt je FRITZ!Powerline-adapters configureren via de gebruikersinterface. Dankzij de gedetailleerde informatie over het product, je toegang en verbindingen, heb je een duidelijk overzicht van het complete powerline-netwerk.

FRITZ!Powerline assisteert je bijvoorbeeld bij de volgende stappen:

• Toevoegen van extra powerline-adapters aan het powerline-netwerk
  • Afzonderlijke powerline-adapters een naam geven
  • Het FRITZ!OS bijwerken van de FRITZ!Powerline-adapters

1 FRITZ!Powerline downloaden en installeren

1. Als je FRITZ!Powerline voor Windows wilt downloaden, open je in een webbrowser onze internationale downloadsectie,
    • of,als je FRITZ!Powerline voor macOS wilt downloaden
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download het programma FRITZ!Powerline.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer die met een FRITZ!Powerline-adapter is verbonden via een netwerkkabel.