FRITZ!Repeater 2400 Service - Knowledge Base

FRITZ!Repeater 2400 Service

MAC-adres van de FRITZ!Repeater opzoeken

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat eenduidig te identificeren in een netwerk.

Afhankelijk van de gebruikte frequentieband beschikt de FRITZ!Repeater over verschillende MAC-adressen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater.

1 MAC-adres bij het verbindingstype "wireless bridge" opzoeken

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!Repeater via een Wi-Fi-verbinding met de draadloze router is verbonden:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "Access to Home Network".
  2. Lees het betreffende MAC-adres af in de sectie "Local Wireless Network Information".

2 MAC-adres bij het verbindingstype "LAN-bridge" opzoeken

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!Repeater via een LAN-verbinding met de router is verbonden:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "Wi-Fi" (of "Wireless").
  2. Klik in het menu "Wi-Fi" (of "Wireless") op "Wi-Fi Network" (of "Radio Network").
  3. Lees het betreffende MAC-adres af in de sectie "Active frequency bands".

Opmerking:Dit MAC-adres is zichtbaar voor draadloze netwerkapparaten die verbinding maken met het Wi-Fi-netwerk van de FRITZ!Repeater. Het MAC-adres voor de LAN-verbinding met de router wordt in de router weergegeven.