FRITZ!Repeater 600 Service - Knowledge Base

FRITZ!Repeater 600 Service

MAC-adres van de FRITZ!Repeater opzoeken

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat eenduidig te identificeren in een netwerk.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater.

1 MAC-adres opzoeken

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater op "Access to Home Network".
  2. Lees het MAC-adres af in de sectie "Local Wireless Network Information".