FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service

Fitbit weegschaal brengt geen draadloze verbinding tot stand

Een Aria draadloze weegschaal van Fitbit kan geen draadloze verbinding met de FRITZ!WLAN Repeater tot stand brengen.

Oorzaak

• De weegschaal maakt gebruik van de verouderde draadloze standaard 802.11b. Deze is standaard uitgeschakeld in de repeater, omdat de bruikbare doorvoercapaciteit wordt gereduceerd van alle draadloze netwerkapparaten die zijn verbonden met de 2,4GHz-frequentieband als de 802.11b-ondersteuning is ingeschakeld; zelfs als geen enkel draadloos netwerkapparaat gebruikmaakt van deze standaard.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

Draadloze standaard 802.11b inschakelen

Draadloze standaard 802.11b in FRITZ!Box inschakelen

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Channel".
  3. Schakel de optie "Adjust radio channel settings" in.
  4. Klik op "Additional Settings".
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Wireless standard" of "Wireless standard 2,4 GHz" de standaard "802.11n+g+b".
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Draadloze instellingen van de FRITZ!Box overnemen

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in de sectie "Automatically Adopting Wireless LAN Settings from the FRITZ!Box" op de knop "Start WPS".

De weegschaal kan nu de draadloze verbinding met de FRITZ!WLAN Repeater tot stand brengen.