FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1160 Service

MAC-adres van de FRITZ!WLAN Repeater bepalen

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat eenduidig te identificeren in een netwerk. Vanwege de functionaliteit heeft de FRITZ!WLAN Repeater verschillende MAC-adressen, afhankelijk van de gebruikte frequentieband.

1 MAC-adres bepalen

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Lees het betreffende "Wireless LAN MAC address" af in het menu "Access to Home Network" onder "Local Wireless Network Information".