FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service

Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater vergeten

De gebruikersinterface van je FRITZ!WLAN Repeater kun je met een wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Als je geen wachtwoord hebt toegekend, wordt tijdens de configuratie automatisch het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam overgenomen van FRITZ!Box. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box gebruiken

Als je geen wachtwoord hebt toegekend aan de gebruikersinterface van de repeater, neemt de repeater tijdens de configuratie automatisch het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam over van FRITZ!Box. Meld je in dit geval aan met het wachtwoord van de FRITZ!Box.

2 Wachtwoord herstellen

Wanneer je de pushservice "Forgot password" hebt geconfigureerd, stuurt de repeater een e-mail met een toegangslink waarmee je het wachtwoord kunt herstellen:

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik op de link "Forgot your password?".
  3. Klik op de knop "Send Push Service mail". Als de knop niet wordt weergegeven, is de Push service "Forgot password" niet geconfigureerd.
  4. Haal de e-mail op met een apparaat waarop je het verzenden en ontvangen van e-mails hebt ingeschakeld en volg de aanwijzingen in de e-mail. Als je geen e-mail hebt ontvangen, zijn óf de e-mailaccountgegevens onjuist ingevoerd bij de push service, óf de repeater heeft geen internetverbinding.

3 Fabrieksinstellingen laden

Als je de push service "Forgot password" niet hebt geconfigureerd of de e-mail van de push service niet hebt ontvangen, heb je pas weer toegang tot de gebruikersinterface als je de fabrieksinstellingen hebt geladen: