FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service

Gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater kan niet worden geopend

Na het configureren kan de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater niet worden geopend. Na het invoeren van fritz.repeater in de adresbalk van de webbrowser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox) wordt de gebruikersinterface niet weergegeven.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Volledige adres gebruiken voor het openen

Sommige webbrowsers starten een zoekopdracht op internet als je een onbekend of onvolledig adres invoert, bijvoorbeeld Google Chrome via Google. Om dit te vermijden moet je het volledige adres http://fritz.repeater invoeren.

Afb.: Volledig adres van de gebruikersinterface invoeren in de adresbalk van de webbrowser.

2 Communicatie tussen draadloze netwerkapparaten toestaan

Als je de repeater gebruikt met een FRITZ!Box, kun je de gebruikersinterface alleen openen als communicatie tussen draadloze netwerkapparaten in de FRITZ!Box is toegestaan.

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op op "Security" of "Radio Network".
  3. Schakel de optie "The active wireless devices displayed below may communicate with each other" in.