FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 1750E Service

MAC-adres van de FRITZ!WLAN Repeater bepalen

Een MAC-adres (Media Access Control-adres) wordt gebruikt om een apparaat eenduidig te identificeren in een netwerk.

Afhankelijk van de gebruikte frequentieband beschikt de FRITZ!WLAN Repeater over verschillende MAC-adressen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 MAC-adres bij het verbindingstype "wireless bridge" bepalen

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!WLAN Repeater via een draadloze verbinding met de router is verbonden:

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Lees het betreffende "Wireless LAN MAC address" af in het menu "Access to Home Network" onder "Local Wireless Network Information".

2 MAC-adres bij het verbindingstype "LAN-bridge" bepalen

De volgende maatregel is alleen noodzakelijk als de FRITZ!WLAN Repeater via een LAN-verbinding met de router is verbonden:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Network".
  3. Lees het betreffende "MAC-adres" van de repeater af in de sectie "Radio Network".

Opmerking:Dit MAC-adres is zichtbaar voor draadloze netwerkapparaten die verbinding maken met het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater. Het MAC-adres voor de LAN-verbinding naar de router wordt in de router weergegeven.