FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service

Push services configureren

Met de Push service kun je jezelf regelmatig of bij bepaalde gebeurtenissen e-mails laten toesturen met verbindings- en gebruiksgegevens van de FRITZ!WLAN Repeater. De FRITZ!WLAN Repeater informeert je bijvoorbeeld over een nieuw FRITZ!OS of stuurt je voor iedere FRITZ!OS-update automatisch een back-upbestand met de instellingen.

Voorwaarden / Beperkingen

• Er moet een e-mailaccount worden gebruikt met een POP3 e-mailserver.
  • POP3-toegang moet zijn ingeschakeld bij de e-mailprovider.

Opmerking:In de instellingen van je e-mailaccount schakel je de toegang in. Informatie over de werkwijze verkrijg je rechtstreeks bij je e-mailprovider.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 E-mailaccountgegevens invoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op het tabblad "Sender".
  4. Voer in het invoerveld "E-mail user name" de gebruikersnaam van het e-mailaccount in.
  5. Voer bij "Password" het wachtwoord van je e-mailaccount in.
  6. Voer bij "SMTP server" de SMTP-server in.
  7. Voer bij "Port" het poortnummer in waarover de server communiceert, bijvoorbeeld 587, als de server niet communiceert via poort 25. Informatie over de benodigde gegevens voor de SMTP-server verkrijg je bij je e-mailprovider.
  8. Schakel de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in, als de server deze verbinding ondersteunt.
  9. Schakel de optie "Send a test e-mail to the given sender to make sure that the account data were entered correctly." in.
  10. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
    • Er wordt een test-e-mail gestuurd aan het e-mailadres dat je hebt ingevoerd.

2 Push services inschakelen

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de knop (bewerken) voor elke pushservice die je wilt gebruiken.
  4. Schakel de optie "Push service enabled" in en configureer elke afzonderlijke pushservice (bijvoorbeeld het e-mailadres waarnaar e-mails van de pushservice moeten worden gestuurd).
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.