FRITZ!Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!Repeater 300E Service

Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater vergeten

De gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater kun je met een wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Als je geen wachtwoord hebt toegekend, moet je na de configuratie het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam van de FRITZ!Box gebruiken om je aan te melden. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box gebruiken

Als je geen wachtwoord hebt toegekend aan de gebruikersinterface van de repeater, moet je voor de aanmelding het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam van de FRITZ!Box gebruiken. Meld je in dit geval aan met het wachtwoord van de FRITZ!Box.

2 Fabrieksinstellingen laden

Als de mogelijkheid niet wordt geboden om een e-mail toe te laten sturen of wanneer je de e-mail niet hebt ontvangen, heb je pas weer toegang tot de gebruikersinterface als je de fabrieksinstellingen hebt geladen:

1. Sluit de FRITZ!Repeater aan op de stroomvoorziening.
  2. Wacht gedurende ca. 1 minuut tot de FRITZ!Repeater is opgestart en de "Power"- en "WLAN"-led blijven branden of tot de leds van de signaalsterkte-indicator knipperen.
  3. Druk op de "WPS"-knop en houd de knop gedurende ongeveer 15 seconde ingedrukt, tot alle leds tegelijk knipperen.

Afb.: Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Repeater laden

4. Zodra de "Power"- en "WLAN"-led blijven branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.