FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service
Not your product?

Gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater kan niet worden geopend

Na het configureren kan de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater niet worden geopend. Na het invoeren van fritz.repeater in de adresbalk van de webbrowser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox) wordt de gebruikersinterface niet weergegeven.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Volledige adres gebruiken om de gebruikersinterface te openen

Sommige webbrowsers starten een zoekactie op internet (bijvoorbeeld Google Chrome via Google) als je een onbekend of onvolledig adres invoert. Om dit te vermijden moet je het volledige adres invoeren:

2 Communicatie toestaan tussen draadloze apparaten

3 Gebruikersinterface openen via FRITZ!Box

Als je de repeater gebruikt met een FRITZ!Box, open je de gebruikersinterface via de pagina "Home Network Overview" van de FRITZ!Box:

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Belangrijk:Als het menu "Home Network" niet beschikbaar is, is op de FRITZ!Box een zeer oude FRITZ!OS-versie geïnstalleerd (versie 5.50 of ouder). Het is dan niet mogelijk te gebruikersinterface te openen via de FRITZ!Box.

2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview" of "Network".
  3. Klik op de link of naam van de repeater.

Als de repeater niet wordt weergegeven op de pagina "Home Network Overview" van de FRITZ!Box, is de repeater niet correct verbonden met de FRITZ!Box en moet je de repeater opnieuw configureren.