FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service

Draadloos netwerk van de FRITZ!Repeater wordt niet meer gevonden na configuratie

Na configuratie van de FRITZ!Repeater wordt deze in de netwerklijst van draadloze netwerkapparaten niet weergegeven met de naam van het draadloze netwerk (SSID) "FRITZ!WLAN Repeater[...]".

1 FRITZ!Repeater neemt netwerknaam (SSID) van de router over

Tijdens de configuratie neemt de FRITZ!Repeater automatisch de naam van het draadloze netwerk en de draadloze netwerksleutel van de draadloze router over, zodat draadloze netwerkapparaten in het thuisnetwerk snel kunnen schakelen tussen de draadloze netwerken (draadloos roaming).

De meeste draadloze apparaten geven de verschillende draadloze netwerken met dezelfde naam niet afzonderlijk weer, waardoor na configuratie van de FRITZ!Repeater de indruk kan ontstaan dat het draadloze netwerk ervan niet beschikbaar is. In werkelijkheid worden het draadloze netwerk van de draadloze router en de FRITZ!Repeater gegroepeerd onder één naam van het draadloze netwerk.

Opmerking:Je kunt ook een unieke netwerknaam toewijzen aan het draadloze netwerk van de FRITZ!Repeater.