FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service
Not your product?

Configureren draadloze verbinding met de FRITZ!Box mislukt

Hoewel de draadloze verbinding is geconfigureerd volgens onze handleiding, knipperen de signaalsterkteleds van de FRITZ!WLAN Repeater permanent en kan de verbinding met de FRITZ!Box niet tot stand worden gebracht.

Belangrijk:Als je een andere draadloze router dan een FRITZ!Box gebruikt en deze router ondersteunt niet de WPS-methode, volg je de instructies in deze handleiding.

1 Toetsblokkering van de FRITZ!Box uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 WPS-functie van de FRITZ!Box inschakelen

Om de FRITZ!WLAN Repeater met één druk op de knop (WPS - Wi-Fi Protected Setup) te verbinden met de FRITZ!Box, moet de WPS-functie zijn ingeschakeld in de FRITZ!Box:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Security".
  3. Klik op het tabblad  "WPS Quick Connection".
  4. Schakel WPS in.
  5. Selecteer "Push-Button method (WPS-PBC, Push Button Configuration)" en klik op "Start WPS".