FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Draadloos LAN-schema instellen

Je kunt het draadloze LAN-schema (WiFi) van de FRITZ!WLAN Repeater gebruiken om te definiëren of en wanneer het draadloze netwerk van de repeater automatisch moet worden in- en uitgeschakeld. Op die manier kun je bijvoorbeeld een nachtstand voor het draadloze netwerk instellen om het energieverbruik te verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kun je de FRITZ!WLAN Repeater de overeenkomstige instellingen laten overnemen. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk op elk gewenst moment weer inschakelen met de knop "WLAN".

Opmerking:De configuratieprocedure en de opmerkingen over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS voor de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Repeater configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik op "Schedule" in het menu "Wireless" ("WLAN").
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Schakel de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in, zodat dezelfde tijden ook geldig zijn voor de FRITZ!WLAN Repeater.
    • of
    • Definieer de tijden waarop het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater moet worden uitgeschakeld.