FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Tijdschakelaar draadloos netwerk configureren

Met de tijdschakelaar van de FRITZ!WLAN Repeater kun je definiëren of en wanneer het draadloze netwerk (WiFi) van de repeater automatisch wordt in- en uitgeschakeld. Zo kun je bijvoorbeeld een nachtstand instellen voor het draadloze netwerk om het energieverbruik te verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kan de FRITZ!WLAN Repeater, indien gewenst, automatisch de overeenkomstige instellingen overnemen. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk op elk gewenst moment weer inschakelen via WLAN-knop van de repeater.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Repeater configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Schakel de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in, zodat dezelfde tijden ook geldig zijn voor de FRITZ!WLAN Repeater.
    • of
    • Definieer de tijden waarop het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater moet worden uitgeschakeld.