FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Tijdschakelaar voor het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater configureren

Met behulp van de tijdschakelaar kun je het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts het draadloze netwerk uitschakelen en daardoor het energieverbruik van de repeater verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kan de FRITZ!WLAN Repeater, indien gewenst, automatisch de overeenkomstige instellingen importeren. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk op elk gewenst moment weer inschakelen via WLAN-knop van de repeater.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Tijdschakelaar draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Als je wilt dat voor de repeater dezelfde tijden van toepassing moeten zijn als voor de FRITZ!Box, schakel je de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in.
    • Als er voor de repeater andere tijden van toepassing moeten zijn, definieer je voor de repeater individuele tijdsvensters.