FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Supportgegevens genereren

Om je supportaanvraag te kunnen verwerken hebben we de supportgegevens nodig van de FRITZ!WLAN Repeater en je FRITZ!Box. Genereer de supportgegevens bij voorkeur wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start je FRITZ!Box niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken voordat je de supportgegevens genereert.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en van de repeater, evenals het Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om dit probleem op te lossen en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het sluiten van je supportaanvraag worden de supportgegevens gewist.

1 Supportgegevens genereren van de FRITZ!WLAN Repeater

1. Open in een webbrowser http://fritz.repeater/support.lua.
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla het bestand met de supportgegevens op je computer op. Deze procedure kan enkele minuten duren. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows maak je een zipbestand als volgt: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".

2 Supportgegevens van de FRITZ!Box genereren

1. Open in een webbrowser http://fritz.box/support.lua,
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Kies de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens als TXT-bestand op je computer op. Deze procedure kan enkele minuten duren. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows maak je een zipbestand als volgt: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".