FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

Na update van FRITZ!OS kan geen draadloze verbinding tot stand worden gebracht met draadloze router

Na de update van de FRITZ!WLAN Repeater naar FRITZ!OS 6.0 of hoger kan de repeater geen draadloze verbinding tot stand brengen met de draadloze router (bijvoorbeeld FRITZ!Box). De WLAN- en signaalsterkte-leds knipperen onafgebroken.

Oorzaak

• Vanwege veranderingen in de MAC-adresindeling van de FRITZ!WLAN Repeater moet de draadloze verbinding eenmalig opnieuw worden geconfigureerd na de update.

1 Draadloze verbinding opnieuw configureren