FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

Instellingen FRITZ!WLAN Repeater opslaan en herstellen

Je kunt de instellingen van je FRITZ!WLAN Repeater opslaan in een back-upbestand en zo desgewenst de instellingen weer herstellen. Met dit back-upbestand kun je je instellingen ook overdragen op een andere FRITZ!WLAN Repeater als die hetzelfde model is.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Instellingen opslaan

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Save" en voer een wachtwoord in.
  4. Klik op de knop "Save" en sla het bestand "FRITZ.Repeater[...].export" op je computer op.

2 Instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restore".
  4. Voer het wachtwoord in, dat je hebt opgegeven bij het opslaan van het back-upbestand.
  5. Klik op "Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Repeater[...].export" met de instellingen die je wilt herstellen.
  6. Klik op de knop "Restore".