FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

FRITZ!OS-update niet mogelijk

De FRITZ!OS-update van FRITZ!OS 6.04 of ouder naar FRITZ!OS 6.51 mislukt. Na de installatie wordt nog steeds de vorige versie weergegeven.

Oorzaak

• Het geïnstalleerde FRITZ!OS is relatief oud en niet geschikt voor de update naar meest recente versie van FRITZ!OS. Daarom moet er eerst een tussentijdse update worden uitgevoerd.

1 FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser https://service.avm.de/downloads/zwischenupdate.
  2. Navigeer naar de map die overeenkomt met je product en dan naar de map "english".
  3. Download het FRITZ!OS-bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

2 FRITZ!OS 6.20 installeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Update" of "Firmware Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS File" of "Firmware File".
  4. Klik op de knop "Save Settings" en sla de instellingen op als exportbestand op je computer.
  5. Klik op de knop "Bladeren..." of "Bestand kiezen".
  6. Selecteer het FRITZ!OS-bestand (imagebestand) dat je hebt gedownload en klik op "Openen".
  7. Klik op "Start Update".

3 Meest recente FRITZ!OS installeren

Na de installatie van de tussenupdate kun je de meest recente versie van FRITZ!OS installeren: