FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

FRITZ!WLAN Repeater wordt niet in de mesh WiFi geïntegreerd

Hoewel de FRITZ!WLAN Repeater volgens onze handleiding bij de FRITZ!Box is aangemeld, wordt de repeater in het thuisnetwerkoverzicht helemaal niet of alleen zonder het pictogram "Mesh actief" weergegeven.

1 Fabrieksinstellingen van de repeater laden

1. Als de repeater via een netwerkkabel met de FRITZ!Box verbonden is, verbreek je de verbinding.
  2. Laad de fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater.

2 Niet gebruikte verbindingen verwijderen

Verwijder in de FRITZ!Box alle niet gebruikte verbindingen naar de FRITZ!WLAN Repeater voordat je deze opnieuw met de FRITZ!Box verbindt:

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Verwijder in de tabel onder "Idle Connections" met de knop alle vermeldingen die overeenkomen met de FRITZ!WLAN Repeater, of die je niet duidelijk kunt toeschrijven aan bekende netwerkapparaten.

Voorbeeld:
    verwijder alle vermeldingen met de naam "fritz.repeater" en "PC-EE-CE-1E-96-FB" (of iets dergelijks).

3 Toetsblokkering van de FRITZ!Box uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 Repeater met FRITZ!Box verbinden

Verbind de FRITZ!WLAN Repeater met je FRITZ!Box, zoals beschreven in volgende handleiding:

Opmerking:Als je de repeater als LAN-brug wilt configureren, verbind je deze van tevoren niet per WPS met je FRITZ!Box.

1. Druk op de verbindingsknop van de FRITZ!Box (zie tabel) en houd deze ingedrukt tot de "WLAN"-led knippert.

Belangrijk:Om veiligheidsredenen is integratie in de Mesh WiFi alleen mogelijk via een druk op de knop.

FRITZ!Box-modelVerbindingsknop
    FRITZ!Box 7590 Connect
    FRITZ!Box 7580 WPS
    FRITZ!Box 7560 WLAN
    FRITZ!Box 7490 WLAN WPS
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de "WPS"-knop van de FRITZ!WLAN Repeater en houd deze gedurende ongeveer 1 seconde ingedrukt tot de "WLAN"-led knippert.