FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Mesh-pictogram wordt bij FRITZ!Repeater niet weergegeven

Hoewel de FRITZ!Repeater met het thuisnetwerk is verbonden volgens onze handleiding, wordt de repeater in het Mesh-overzicht weergegeven zonder Mesh-pictogram .

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box installeren

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

2 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Repeater installeren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh Networking" of "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende FRITZ!Repeater op "Perform update".

3 Toetsblokkering van de FRITZ!Box uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

4 FRITZ!Repeater met een druk op de knop in de Mesh integreren

Integratie in de Mesh is alleen mogelijk met een druk op de knop en niet met de knop "Start WPS" in de gebruikersinterface.

1. Druk kort (gedurende ongeveer 1 seconde) op de "WPS"-knop van de FRITZ!Repeater. Nadat je de "WPS"-knop hebt losgelaten, begint de "WLAN"-led te knipperen.
  2. Binnen 2 minuten: Druk op de verbindingsknop van de FRITZ!Box en houd deze ingedrukt tot de bevestigingsled kort gaat branden. Mogelijk gaan er ook andere leds kort branden.
    FRITZ!Box-modelVerbindingsknopBevestigingsled
    FRITZ!Box 7590, 7530, 7520, 6890 Connect / WPS Connect / WPS
    FRITZ!Box 7582, 7581, 7580, 4040, 4020, 3490 WPS Info
    FRITZ!Box 6820 WPS WLAN
    FRITZ!Box 7560, 7362 SL WLAN Info
    FRITZ!Box 7490, 7430, 6490, 5490, 5491 WLAN WPS Info
    FRITZ!Box 6591, 6590 Connect / WPS Info
  3. Zodra FRITZ!Repeater in het Mesh-overzicht van de FRITZ!Box wordt weergegeven met het Mesh-pictogram , is de procedure voltooid.