FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater bijwerken

FRITZ!OS is het besturingssysteem voor de FRITZ!Box en andere FRITZ!-producten. Met regelmatige updates breiden we de functies uit van onze producten en optimaliseren we de software voor de huidige stand van de techniek.

Je hebt meerdere mogelijkheden om het meest recente FRITZ!OS te installeren van de FRITZ!WLAN Repeater:

• Online-update via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box
  • Online-update via de gebruikersinterface van de repeater
  • Handmatige update via de gebruikersinterface van de repeater

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!Box uitvoeren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende repeater op "Perform update".

2 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater uitvoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS version".
  4. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  5. Klik op de knop "Start Update".

3 Update handmatig doorvoeren

Als een online-update niet mogelijk is, bijvoorbeeld wanneer de repeater geen verbinding heeft met internet, voer je de update handmatig uit:

FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser ftp://ftp.avm.de/fritzwlan/.
  2. Navigeer naar de map voor jouw model repeater. Er zijn twee varianten van de FRITZ!WLAN Repeater 310. Als er op de sticker aan de onderkant van het apparaat "Typ B" staat, dan navigeer je naar de map "fritzwlan-repeater-310-B".
  3. Navigeer vervolgens naar de submap "other" en ten slotte naar de map "fritz.os".
  4. Download het bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS File".
  4. Klik op de knop "Save Settings" en sla de instellingen op je computer op als exportbestand.
  5. Klik op de knop "Browse...".
  6. Selecteer het updatebestand dat je hebt gedownload (imagebestand) en klik op de knop "Openen".
  7. Klik op de knop "Start Update".