FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

Gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater openen

Op alle computers, smartphones of tablets in het thuisnetwerk kun je de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater eenvoudig openen in een webbrowser via het adres http://fritz.repeater. In de gebruikersinterface kun je vervolgens alle functies configureren en vind je gedetailleerde informatie over het product, je aansluiting en je verbindingen.

Let op:

• Je kunt de gebruikersinterface openen via http://fritz.repeater of via het IP-adres (in de fabrieksinstellingen http://192.168.178.2).
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.repeater in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", is het mogelijk dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op internet en niet de gebruikersinterface opent.

Afb.: Volledig adres van de gebruikersinterface invoeren in de adresbalk van de webbrowser.

• Wanneer je de FRITZ!WLAN Repeater hebt verbonden met een FRITZ!Box, kun je de gebruikersinterface ook gemakkelijk openen via het thuisnetwerkoverzicht van de FRITZ!Box.

Afb.: Met een klik op de naam van het apparaat wordt de gebruikersinterface geopend van de FRITZ!WLAN Repeater