FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

FRITZ!Repeater brengt geen draadloze verbinding met de FRITZ!Box tot stand

De FRITZ!Repeater brengt na configuratie geen draadloze verbinding (WiFi) met de FRITZ!Box tot stand. De signaalsterkte-leds van de FRITZ!Repeater knipperen een tijdlang en gaan vervolgens uit.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit om het probleem te verhelpen.

1 MAC-adresfilter tijdelijk uitschakelen

Als de je FRITZ!Repeater handmatig wilt verbinden met de FRITZ!Box, moet de MAC-adresfilter van de FRITZ!Box uitgeschakeld zijn om de repeater aan te kunnen melden:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op op "Security" of "Radio Network".
  3. Schakel de optie "Allow all new wireless devices" in. Als de optie niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Toetsblokkering uitschakelen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Buttons and LEDs".
  3. Klik op het tabblad "Keylock".
  4. Schakel de toetsblokkering uit.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 WPS-functie inschakelen

Om de FRITZ!Repeater met een druk op de knop (WPS) te verbinden met de FRITZ!Box moet WPS zijn ingeschakeld in de FRITZ!Box:

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Security".
  3. Klik op het tabblad  "WPS Quick Connection".
  4. Schakel WPS in.
  5. Selecteer "Push-Button method (WPS-PBC, Push Button Configuration)" en klik op "Start WPS".