FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service

Supportgegevens genereren

Om je supportaanvraag te kunnen behandelen hebben we de supportgegevens nodig van de FRITZ!WLAN Repeater en je FRITZ!Box. Genereer de supportgegevens indien mogelijk wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna. Start niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken voordat je de supportgegevens genereert.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en van de repeater, evenals de Event Log. De informatie in de supportgegevens gebruiken we uitsluitend om dit probleem op te lossen en wordt niet doorgegeven aan derden. Uiterlijk bij het afsluiten van je supportaanvraag worden de supportgegevens gewist.

1 Supportgegevens van de FRITZ!WLAN Repeater genereren

1. Open in een webbrowser http://fritz.repeater/support.lua. Als de draadloze verbinding tussen de repeater en de FRITZ!Box onderbroken is:
    1. Verbind een computer via een netwerkkabel met een LAN-poort van de repeater.
    2. Open in een webbrowser het adres http://169.254.1.1/support.lua.
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla het bestand met de supportgegevens op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak indien mogelijk een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows kun je een zipbestand als volgt creëren: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".

2 Supportgegevens van de FRITZ!Box genereren

1. Open de pagina "FRITZ!Box Support" van de FRITZ!Box. Voer daarvoor in een webbrowser het adres  http://169.254.1.1/support.luain.
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens als txt-bestand op je computer op. Dit proces kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak indien mogelijk een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Een zipbestand maakt de compressie van willekeurige bestanden mogelijk. Met Windows kun je een zipbestand als volgt creëren: klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en kies in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map".